Ταραμοσαλάτα

140 γραμμ. λευκό ταραμά 2 φέτες χωριάτικο ψωμί χυμό από 1 λεμόνι 1 κούπα ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Μουλιάζουμε το ψωμί σε ένα μπολ με νερό. Χτυπάμε στο μιξεράκι τον ταραμά με το μισό ελαιόλαδο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τελευταίο ρίχνουμε το ψωμί (που το έχουμε στύψει) μαζί με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και χτυπάμε ώσπου να γίνει λείο το μείγμα. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό.

Τip: Δεν στύβουμε εντελώς το ψωμί. Το λίγο νεράκι που θα μείνει κάνει πιο αφράτη την ταραμοσαλάτα.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s