ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πλένουμε καλά το χταπόδι αφού αφαιρέσουμε το στόμα, τα μάτια και τα εντόσθια μέσα από την κουκούλα.

Το βάζουμε να ψηθεί στη σχάρα στο γκριλ για είκοσι λεπτά. Ενδιάμεσα το γυρίζουμε ανάποδα. Καλό είναι να βάλουμε ένα ταψάκι από κάτω να μαζέψει τα υγρά που θα στάξουν.

Το σερβίρουμε με λεμονάκι ή με λαδόξυδο.

Αν θέλουμε να είναι πολύ τρυφερό το βράζουμε με λίγο ξύδι για μερικά λεπτά και μετά ψήνουμε.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s