ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΒΟΥΡΑΣ ΤΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ!

Υλικά

2 μεγάλα ζωντανά καβούρια

Χυμός ενός λεμονιού

1 μέτρια τομάτα

1 κρεμμυδάκι φρέσκο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κουταλάκι βασιλικός

Λίγο λευκό κρασί

Λίγο ελαιόλαδο

Αρωματικά λαχανικά για το βράσιμο

Αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Βράζετε τα καβούρια για δέκα λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος), μαζί με τα αρωματικά λαχανικά και το κρασί. Τα αφήνετε να κρυώσουν και στη συνέχεια τα ανοίγετε και αφαιρείτε την ψίχα, τη βάζετε σε μπολ . Ψιλοκόβετε το κρεμμυδάκι, το σκόρδο, την τομάτα και το βασιλικό. Γεμίζετε με το μείγμα τα καβούρια, τα βρέχετε με λίγο κρασί, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό του λεμονιού και τα αφήνετε να μαριναριστούν. Στη συνέχεια, προσθέτετε το αλατοπίπερο. Σερβίρετε την καβουροσαλάτα πριν παγώσει !

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s