Βραχάκια σοκολάτας

Χριστουγεννα χωρις σοκολατακια δεν λενε! Ο κορμος τους μπορει να περιεχει οτι ξηρο καρπο και φρουτο τραβαει η ψυχη σας! Προσωπικα προτιμω τα μυγδαλα και τα δαμασκηνα !

Συνταγουλα πανευκολη απλη και σωζει στην τσεπη μας γιορτατικα τα δεκαοκτω ευρω που θα τα αγοραζαμε το κιλο στα ζαχαροπλαστεια!

Απιθανη ιδεα για δωρακι σε φιλους και αγαπημενους/ες.

Χρειαζομαστε απλα την αγαπη μας , μερακι και

250 γρ. κουβερτούρα
200 γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα
2 κ.σ.μαργαρίνη


Ζυγίζουμε τη σοκολάτα μας.

Τη βάζουμε μαζί με τη μαργαρίνη σε μπεν μαρί να λιώσει.

Αφού λιώσει προσθέτουμε μέσα τα αμύγδαλα.

Ανακατεύουμε καλά να σοκολατωθούν όλα τα αμύγδαλα.

Προσθετουμε και τα δαμασκηνα μετα.
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και βάζουμε επάνω σε λαδόκολλα.

Βάζουμε τα σοκολατάκια μας στο ψυγείο να παγώσουν καλά!

και να τα στην  πιατελα !

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s