Κολοκυθοκεφτέδες

1 κιλό γλυκοκολόκυθο
1 φλυτζάνι αλεύρι
λάδι για το τηγάνισμα
άνηθο
μαϊντανό
πορτοκαλόφλουδα
αλάτι
πιπέρι


Τρίβουμε στο χοντρό μέρος του τρίφτη τη κίκκινη κολοκύθα (pumkin ) ι το στίβουμε καλά να φύγουν τα ζουμιά του μην μας νερο-αμολύσει που έλεγαν οι μανάδες μας. Το ανακατεύουμε με το αλεύρι, τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Ππαίρνουμε κουταλιές με κουτάλι της σούπας και τις  ρίχνουμε στο τηγάνι !

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s