Spring rolls

Ανοιξιάτικα ρολά. Αγαπημένο finger food, εύκολο και τραγανό…

Υλικά:
10 γρ. σέλινο
10 γρ λάχανο
10 γρ. καρότο
5 γρ. σκόνη από πικάντικα καρυκεύματα
2 γρ. τζίντζερ
2 γρ σκόρδο
5 γρ. λάδι
Παραδοσιακό φύλλο
Σογιέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση: Βράζουμε τα λαχανικά για 15 δευτερόλεπτα (να μείνουν τραγανά) και τα αφήνουμε να στραγγίσουν. Παίρνουμε τη σκόνη των καρυκευμάτων και την αναμιγνύουμε με το λάδι, το τζίντζερ και το σκόρδο.

Κατανέμουμε το μίγμα και τα λαχανικά ομοιόμορφα πάνω στα φύλλα κρούστας. Διπλώνουμε τα φύλλα και στη συνέχεια τηγανίζουμε σε φριτέζα, σε καυτό λάδι για 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να πάρουν ένα χρυσοκόκκινο χρώμα. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s