ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ

Συστατικά:
1 Πρέζα Κανέλα Για γεύση
2 Φλιτζάνι Αλεύρι
1 κσ ηλιελαιο
1 Κουταλάκι του γλυκού αλατι
1 Χούφτα Σουσάμι
1 κσ Θυμαρίσιο μέλι
4 Κουταλάκια του γλυκού μαγια

Οδηγίες:

* διαλυουμε τη μαγιά σε 1 / 2 φλιτζάνι χλιαρό νερό.
* Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλάτι και το βάζουμε σε ένα βαθύ μπωλακι.
* Προσθέτουμε τη μαγιά και ένα επιπλέον φλιτζάνι ζεστό νερό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο λεπτή πάστα.
* Σκεπαζουμε με καπακι και αφήνουμε στη σκιά για την ώρα 1 1 / 2 μέχρι να φουσκωσει και κανει φυσαλίδες κάτω από την επιφάνεια.
* Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαθύ τηγάνι και ρίχνουμε το μίγμα σας σε μία μεγάλη κουταλιά τη φορά.
* Tο μίγμα θα γινει μικρα μπαλακια
* αφαιρέστε τα με ένα σουρωτήρι όταν πάροπυν χρώμα
* και περιχυστε τα με μέλι κανέλα και σουσαμάκι !
Οι λουκουμάδες σας είναι ετοιμοι για σερβίρισμα!
Προσοχή παχαίνουν!

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s