Μπισκότα με φυστίκια Αιγίνης και λευκή σοκολάτα

IMG_2586

100 γρ βούτυρο
125 γρ καστανή ζάχαρη
2 αυγά
250 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ φιστίκια αιγινης
200 γρ λευκή κουβερτούρα
 Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. Χτυπάτε το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά ένα ένα και συνεχίζετε να χτυπάτε. Προσθέτετε το αλεύρι, τα φιστίκια, την μισή λευκή σοκολάτα. Πλάθετε μικρά μπαλάκια και τα τοποθετείτε σε λαδόκολλα σε απόσταση μεταξύ τους και τα πιέζετε λίγο. Ψήνετε για 20 λεπτά περίπου και αφού κρυώνουν τα γαρνίρετε με την υπόλοιπη σοκολάτα που έχετε λιώσει σε μπεν μαρι.
IMG_2600

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s