ΚΥΔΩΝΙ ΚΟΜΠΟΣΤΑ

Υλικά:
1 κιλό κυδώνια
200 γρ. καστανή ζάχαρη
1 κιλό νερό
1 κουτ. Της σούπας χυμό λεμονιού


Εκτέλεση:
Καθαρίζετε τα κυδώνια, τα κόβετε σε κομμάτια και αφαιρείτε την καρδιά. Τα βάζετε μέσα σε κατσαρόλα μαζί με το νερό και τον χυμό του λεμονιού και τα αφήνετε να βράσουν ώσπου να μαλακώσουν. Προσθέτετε τη ζάχαρη και μόλις λιώσει τα κατεβάζετε απ’ τη φωτιά.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s