Στάσου μύγδαλα…

MYGDALA

Στάσου μύγδαλα… που λέει και η γνωστή ατάκα!

Γευστική απόλαυση με πολλά οφέλη για την υγεία.

Υλικά
αμύγδαλα ξερά
αλάτι

«Σπάω και καθαρίζω τα αμύγδαλα.
Τα βάνω σε ταψάκι, τα βρέχω με λίγο νερό και τους ρίχνω αλάτι – όσο αλάτι θέλω, ανάλογα πόσο αρμυρά μου αρέσουνε.
Τα βάνω μέσα στο ζεστό φούρνο.
Εγώ τα βάνω στο φούρνο που έχω ψήσει το ψωμί, έτσι όπως είναι ζεστός και τα αφήνω μέχρι να γίνουνε τραγανά.
Εσύ μπορείς να τα βάλεις στον ηλεκτρικό φούρνο, όταν βγάλεις το φαΐ σου.
Άστα μέσα στους 50 βαθμούς μέχρι να τα δεις να γίνονται όπως σ’ αρέσουνε».

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s