Παγωτό φράουλα

pagwto-fraoula

Υλικά

  • 750γρ φράουλα (κατεψυγμένη)
  • 1 φακελάκι ζελέ φράουλας
  • 500γρ κρέμα γάλακτος  χτυπημένη σαντιγί

pagwto fraoula

Οδηγίες

  1. Στο multi λιώνουμε την φράουλα και τη βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι να ζεσταθεί.
  2. Προσθέτουμε το ζελέ φράουλας.
  3. Mόλις λιώσει, αποσύρουμε από την φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Xτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί, της προσθέτουμε το κρύο μείγμα φράουλας, ανακατεύουμε καλά και το βάζουμε στην κατάψυξη για 8 ώρες.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s