Παγωτό γιαούρτι με μέλι, καρύδια και σοκολάτα

Pagoto-giaourti-me_meli-karudia-kai-sokolata_NEWΥλικά

    • 750 γραμμ. άπαχο γιαούρτι
    • 75 ml θυμαρίσιο μέλι
    • 150 γραμμ. ψιλοκομμένα καρύδια
    • 2 κ.σ. τρίμματα σοκολάτας

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει. Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα έχει κάνει σώμα (θα στέκεται) προσθέτουμε τα καρύδια. Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.

μερίδες 10
Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s