cheese pie

CHESS PIE

“Δεν είχα ποτέ πίτα Σκάκι και δεν ξέρουν το πρώτο πράγμα για αυτό,” μου απάντησε. Και πήγε μακριά, στην ευχάριστη θέση να μαστίγιο μέχρι ένα επιδόρπιο που ήξερα τίποτα.

Η ιστορία πίσω από πίτα Το σκάκι είναι ένα πολύ ασύλληπτη. Κανείς δεν φαίνεται να ξέρει πώς αυτή η συνταγή ήρθε περίπου. Αυτό, βέβαια, έχει ανοίξει τις πόρτες για όλα τα είδη των δημιουργικών κερδοσκοπία λαογραφία.

Μερικοί κύριοι λένε επιδόθηκαν αυτή την γλυκιά πίτα, καθώς υποχώρησαν σε ένα δωμάτιο για να παίξει σκάκι. Αυτό είναι ένα μάλλον βαρετό προσπάθεια λαογραφία έτσι μια άλλη ιστορία επινοήθηκε …

Τι θα λέγατε για … το όνομα προήλθε από Νότιους »διάλεκτο: Είναι Jes« πίτα (είναι ακριβώς πίτα). Αυτός ο λογαριασμός έχει μια καλύτερη ιστορία σε αυτό, αλλά … ακόμα λίγο βαρετό.

Ωστόσο, μια άλλη ιστορία προέκυψε ότι δείχνει το επιδόρπιο είναι τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη που διατηρούνται καλά στο στήθος πίτα σε θερμοκρασία δωματίου και ως εκ τούτου ονομάζεται “πίτα στο στήθος.” Southern προφορά διασύρει το όνομα σε πίτα σκάκι.

Ή, ίσως, μια έκδοση λεμονιού της πίτας ήταν τόσο κοντά στο παραδοσιακό αγγλικό πίτα λεμόνι πηγμένο γάλα για τυρί, που συχνά αποκαλείται “τυρί” πίτα, ότι η πίτα σκάκι έγινε αμερικάνικο όνομα του.

Κάντε την επιλογή σας! Ποια ιστορία θα επιλέγατε;

chess pie 1

ches pie2

Συστατικά

1/2 (15 ουγγιά) πακέτο ψυγείο piecrusts
2 φλιτζάνια ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο
1 κουταλιά της σούπας για κάθε χρήση αλεύρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 φλιτζάνι βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένη
1/4 φλιτζάνι γάλα
1 κουταλιά της σούπας λευκό ξύδι
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
4 μεγάλα αυγά, ελαφρώς χτυπημένα

προετοιμασία
Τοποθετήστε piecrust σε ένα 9-ιντσών pieplate σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου? Φορές κάτω άκρα, και πτύχωση.
Ζαχαροπλαστικής Γραμμή με αλουμινόχαρτο, και συμπληρώστε με τα βάρη πιτών ή τα ξερά φασόλια.
Ψήστε στους 425 ° για 4 έως 5 λεπτά. Αφαιρέστε τα βάρη και φύλλο? Ψήστε άλλα 2 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Cool.
Ανακατέψτε μαζί τη ζάχαρη και επόμενα 7 συστατικά μέχρι συνδυασμένος. Προσθέστε τα αυγά, ανακατεύοντας καλά. Ρίχνουμε σε piecrust.
Ψήστε στους 350 ° για 50 έως 55 λεπτά, θωράκιση άκρες με φύλλο αλουμινίου μετά από 10 λεπτά για να αποφευχθεί η υπερβολική μαυρίσματος. Δροσίστε εντελώς σε ένα ράφι καλωδίων.
Coconut Pie Σκάκι: Προετοιμάστε την πλήρωση σύμφωνα με τις οδηγίες παραπάνω? Ανακατεύουμε σε 1 φλιτζάνι νιφάδες καρύδας ψημένα πριν χυθεί σε piecrust. Ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες παραπάνω.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s