Τα πιο γρήγορα & νόστιμα μπισκότα!

Τα μπισκοτάκια αυτά, φτιάχνονται σε μόλις 15 λεπτά και ειναι ιδανικά για ξαφνικές επισκέψεις ή απροσδόκητες λιγούρες.

mpiskota sfoliatas

Υλικα
1 φύλλο σφολιάτας
1 κούπα (200 γρ.) ζάχαρη καστανή
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180οC στον αέρα. Απλώστε τη σφολιάτα σε μια λαδόκολλα και πασπαλίστε την σε όλη την επιφάνεια με τη ζάχαρη . Ξεκινήσετε να τυλιγετε την μια πλευρά της σφολιατας σφιχτά μέχρι το κέντρο. Τυλίξτε και την άλλη μεριά μέχρι να ‘συναντήσει’ το πρώτο ρολάκι.
2. Απλώστε ένα κομμάτι λαδόκολλα σε ένα ταψί φούρνου. Κόψτε το ρολό της σφολιατας σε φέτες πάχους περίπου 1 εκ. και απλώστε τα μπισκότα στο ταψί. Φροντίστε να έχουν απόσταση μεταξύ τους, γιατί όταν ψηθούν θα φουσκώνουν και θα κολλήσουν.
3. Ψήστε τα μπισκότα για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να χρυσαφίσουν και να καραμελώσει η ζάχαρη. Αφήστε να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s