ΛΕΜΟΝΑΔΑ απο λεμόνι!

Ποιος θα φανταζόταν ότι κάτι τόσο απλό θα ήταν και τόσο νόστιμο. Ποιος θα φανταζόταν πως η αφορμή για να φτιάξω σπιτική λεμονάδα θα ήταν μια τσάντα λεμόνια από την Αρκαδία.

Τα λεμόνια μου αρέσουν πολύ οπτικά. Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που μου αρέσει γενικά στα αντικειμένα-πράγματα. Τα λεμόνια δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα στα φαγητά. Ή μάλλον για να είμαι πιο συγκεκριμένη μου αρέσουν σε κάποια και σε άλλα όχι. (πχ το ψάρι μου αρέσει χωρίς λαδολέμονο, τα καλαμαράκια επίσης και πάει λέγοντας)

Έτσι λοιπόν όταν κατέφθασαν στο σπίτι σπιτικά λεμόνια πέρα από το να τα κοιτάω και να τα μυρίζω (ναι τα σπιτικά λεμόνια μοσχοβολάνε) σκέφτηκα πως καιρός είναι να πειραματιστώ με τα λεμόνια. Και ως άσχετη με τη ζαχαροπλαστική αποφάσισα να ξεκινήσω από τα πιο απλά, δηλαδή την λεμονάδα.

lemon1

lemon3

lemon2

Η συνταγή απλή:

4 λεμόνια (τα 3 για στήψιμο και το ένα για να το κόψετε κομματάκια)
1 perrier
μπόλικο πάγο
μια κουταλιά της σούπας μέλι

Τα ανακατεύετε όλα μαζί και σερβίρετε.

Το παραπάνω είναι αρκετά ξινό οπότε αν σας αρέσουν τα ξινά είστε μια χαρά αν όχι τότε θέλει ή να προσθέσετε παραπάνω μέλι ή να βάλετε λιγότερα λεμόνια.
lemon4

Τη συνταγή την πήρα από εδώ

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s