BBQ SOUCE

p.txt

Θα χρειαστείτε:
1 μεσαίο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
3 σκελίδες σκόρδο
2 κ.σ. κάπαρη
5 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 μικρή κονσέρβα ντοματοπελτέ
1/3 του φλυτζανιού από το κάθε ένα: ξίδι, ελαιόλαδο, σος σόγιας, μαύρη ζάχαρη
1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
2 κ.σ. από το κάθε ένα: ταμπάσκο, μέλι, μουστάρδα ντιζόν, ρίγανη
2 κ.σ. πιπέρι
1 κ.γ. Κύμινο
λίγο γαρύφαλλο τριμμένο
330 ml μπύρα (κατά προτίμιση ένα amber ale ή porter)

Αναμιγνύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα και βράζετε για περίπου 10 λεπτά. Στη συνέχεια χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 4 ώρες, μέχρι να γίνει παχύρρευστο. Όταν το βγάλετε από τη φωτιά αφήστε το να κρυώσει και μετά βάλτε το στο ψυγείο για 24 ώρες.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s