Brawnies ( by Juliana Nahmias)

🍩Μπράουνιζ🍭Τζουλιάνα🍩
Υλικά:
*150 γρ βούτυρο
*150 γρ μαύρη σοκολάτα,υγείας
* 220 γρ ζάχαρη (1ποτήρι +1 κουτάλι)
*60 γρ μαύρη ζάχαρη ντεμράρα (2/3 ποτηριού)
*3 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
*1 κουταλάκι άρωμα βανίλια (προαιρετικό)
*85 γρ αλεύρι (2/3 ποτηριού)
2 κουταλιές σκόνη κακάο
Μιά τσιμπινιά αλάτι
*1/2 ποτήρι καρύδια σε μικρά κομματάκια (προαιρετικά)
*Chocolate chips μαύρα η/και άσπρα (προαιρετικά και αυτά αλλά εγώ βάζω)
@@ Οδηγίες εκτέλεσης:
*Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175.Βάζουμε στο ταψί λαδόκολλα.
*Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο.Του προσθέτουμε την σοκολάτα σε κομματάκια μικρά.
*Βάζουμε το μίγμα στο μπωλ του μίξερ.
*Προσθέτουμε εν κινήση μέτρια με την σειρά:Ζάχαρη-άσπρη & μαύρη,τα αυγά ένα ένα,το άρωμα βανίλια.
*Αυξάνουμε λίγο την ταχύτητα του μίξερ αλλά πριν ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι,το κακάο και το αλάτι.
*Όταν γίνουν όλα μιά λεία κρέμα την περιχύνουμε στο ταψί.
*Αν θέλουμε τα καρύδια η/και τα chocolate chips τα προσθέτουμε στο ταψί και ανακατεύουμε γιά να μην μείνουν μονο επάνω και καούν..
*Το ψήνουμε στους 175 για 20-25 λεπτά.Ελέγχουμε με οδοντογλυφίδα εάν βγαίνει στεγνή στο τέλος του ψησίματος η αν θέλει λίγο ακόμα (ανάλογα με τον κάθε φούρνο)
Μπορεί να αρπάξει λίγο στις άκρες..
*Μόλις κρυώσει το κόβουμε σε μικρά τετράγωνα και σερβίρουμε.(Δεν ανεβαίνει πολύ-είναι χαμηλό και πρέπει να είναι λίγο sticky)
*Μπορούμε να το σερβίρουμε και ζεστό με συνοδεία παγωτού-Η απόλυτη κόλαση!😃🍫🍩🍪🍦🍒
Bon Appetite *Καλή απόλαυση

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s