Φλογέρες ( χανιώτικες)

600 γρ ξινομυξηθρα
60 γρ σουσαμακι
2 ματσακια δυοσμο
200 ml μελι
φύλλα spring roll
60ml κρεμα γαλακτος
Πιπερι ασπρο
(υλικα για οκτω μεριδες )

Περνουμε ενα μπολ και βαζουμε την ξινομυζηθρα τον ψιλοκομμενο δυοσμο ,την κρεμα γαλακτος και τ ανακατευουμε καλα. Περνουμε τα φυλλα spring roll και τα εχουμε μπροστα αμς σε σχημα ρομβου. Τα γεμιζουμε με τη γεμιση ( περιπου μιση κουταλια της σουπας το καθενα ) τυλιγουμε σφιχτα και τα τηγανιζουμε σε αραβοσιτελαιο.

Εδώ σχολιάζεις μάγειρα!